بستنی یک دسر شیرین می باشد که در تابستان برای رفع گرما و عطش طرفداران زیادی دارد، شاید برایتان پیش آمده است که هوس بستنی کنید ولی دستگاه بستنی ساز در دسترس نداشته باشید و به بهداشت بستنی های بازای و هم مطمئن نباشید در ذهن خود بگویید چگونه بستنی درست کنیم، در این مقاله قصد داریم که طرز تهیه بستنی قیفی بدون دستگاه خانگی را برایتان توضیح دهیم تا ادامه ی مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه بستنی قیفی خانگی
مواد اولیه برای قیف بستنی :
- خامه : 1 فنجان (پر چرب)
- عصاره وانیل : 1 و نیم قاشق چایخوری
- شکر پودری: 1 و نیم فنجان
- آرد : 1 و نیم فنجان
- دارچین : 1/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده)
- نشاسته ذرت : 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه قیف بستنی
- مرحله اول
به کمک یک همزن خامه پرچرب را با عصاره وانیل باسرعت 5دقیقه هم بزنید تا به غلظت موس برسد.
- مرحله دوم
آرد، پودر شکر، دارچین و نشاسته ذرت را در یک ظرف هم بزنید و در ادامه موتد خشک را به آرامی به مواد مرطوب اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید، در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 30دقیقه در دمای اتاق استراحت کند.
- مرحله سوم
تابه ی گریل دو طرفه را با دمای نسبی (۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد) گرم کنید سپس 1قاشق خمیر را وسط تابه بریزید و در آن را به مدت 90 ثانیه ببندید و اجازه دهید که پخته شود.
- مرحله چهارم
نان بستنی خود را از تابه خارج کنید و به دور قالب قیفی خود بپیچید و انتهای آن را بهم فشار دهید تا بسته شود، اجازه دهید قیف 1 دقیقه دور قالب بماند و خشک شود.
مواد اولیه برای بستنی :
- شیر: 2 لیوان (نیم لیتر)
- شکر: 4 قاشق سوپخوری (100 گرم)
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- ثعلب: به جای زرده تخم مرغ 15 گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- خرده شکلات: 1 و نیم فنجان
- کره: 5 قاشق سوپخوری
- بستنی وانیلی: 2.5 لیتر
- مغز آجیل (خرد شده)
- مواد تزئینی
- تافی (خرد شده)
طرز تهیه بستنی قیفی ساده
-
مرحله اول
ابتدا برای تهیه ی یک بستنی قیفی خوشمزه شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم ترکیب کرده و تا جایی که تخم مرغ کف کند این کار را انجام دهید.
- مرحله دوم
شیر را تا مرحله ی جوش آمدن بر روی گاز قرار دهید سپس، و تمامی مواد را به خوبی هم بزنید تا کامل مخلوط شوند، در صورت استفاده از ثعلب آن را نیز به مابقی مواد اضافه کنید.
- مرحله سوم
برای اینکه مواد بدست آمده ی شما شکل بستنی به خود بگیرد باید آن ها را در محیطی سرد قرار دهید تا مواد بستنی خنک شود و عمل آید.
- مرحله چهارم
برای بعه عمل آوردن مایه بستنی خود ظرفی را پر از یخ کنید و موادی که بایکدیگر ترکیب کردید را داخل ظرفی فلزی ریخته و داخل یخ قرار می دهیم.
- مرحله پنجم
بعد از قرار دادن مواد بر روی یخ با استفاده از یک همزن انقدر مواد را هم بزنید تا حالت کشسانی پیدا کند و کش بیایید.
- مرحله ششم
ظرف را در فریزر قرار دهید تا شیر مقداری یخ بزند، سپس شیر را از یخچال بیرون بیاورید و مجدد با همزن مواد را هم بزنید تا به شکل بستنی در بی آید، اینک بستنی قیفی شما آماده است برای اینکه بستنی خود را با طعم های مختلف آماده کنید فقط کافیست از عصاره های میوه ای، شکلات و... در مواد خود استفاده کنید.
- مرحله هفتم
قیف های بستنی را پرکنید و در فریزر قرار دهید بهتر است قیف ها 30دقیقه در فریزر بمانند، برای اینکه لبه ی قیف های شما رنگی یا شکلاتی شود می توانید قبل از اینکه بستنی را داخل بریزید، می توانید شکلات و کره را آب کنید و لبه ی قیف هارا آغشته به شکلات کنید و در فریزر قرار دهید تا شکلات لبه قیف ها به خوبی خشک شوند، اینک قیف لبه شکلاتی آمده است تا بستنی خود را در آن بریزید.
نکته
- برای جلوگیری از چکه کردن بستنی از انتهای قیف قبل از پر کردن قیف چند خرده شکلات یا مقداری مغز آجیل داخل آن بریزید.
- قیف های بستنی باید کاملا یخ زده باشند و بعد به شکلات آغشته شوند
- مواد تزئینی دلخواه خود را بلافاصله روی شکلات بریزید چون خیلی سریع سفت می شود.
سپاس